اصول کنترل کیفیت و ابزارهای مهم آن

نام پروژه ::اصول کنترل کیفیت و ابزارهای مهم آن تحقق اهداف کیفی شرکت فرآورده های غذایی و گوشتی
حجم فایل :: ۷۷٫۲ کیلو بایت
دسته بندی:: رشته مدیرت
فرمت :Word
صفحات ::۷۷
قیمت :رایگان

فهرست مطالب:
مقدمه و کلیات در مورد شرکت شرکت لذیذ گوشت آرزویان۱
فصل اول: اصول کنترل کیفیت۴
فصل دوم: انواع استانداردهای مواد غذایی فرآورده های گوشتی۱۴
فصل سوم: کنترل کیفیت مواد غذایی و فرآورده های گوشتی۴۹
نتیجه گیری۷۶
منابع۷۷

چکیده:
رقابت در دنیای امروز ، به گونه ای است که سازمان ها “کیفیت” را به عنوان شرط لازم کالاها و خدمات خود می دانند.به طوری که سازمانهایی که تولیدات آنها ، دارای کیفیت مطلوب نباشد ، نمی توانند به حیات خود در بازار رقابتی ، ادامه دهند. در این تحقیق سعی بر آن داشته ایم تا با معرفی اصول کنترل کیفیت و ابزارهای مهم آن گامی هر چند کوچک در راستای تحقق اهداف کیفی شرکت فرآورده های غذایی و گوشتی برداریم. ما در این جا ابتدا به معرفی شرکت لذیذ گوشت آرزویان و اهداف آن پرداخته ایم و سپس به بررسی اصول کنترل کیفیت پرداخته ایم.

دانلود لینک مستقیم