پاورپوینت روش تیتراسیون فرمل

عنوان پاورپوینت : ::روش تیتراسیون فرمل

رشته صنایع غذایی

فرمت : powerpoint

تعداد اسلاید:۴۲

حجم فایل : ۱۹٫۶۷۳ کیلو بایت

قابل دانلود بعد از خرید

قیمت : ۱۹۰۰ تومان

فهرست مطالب پاورپوینت

تعریف عیار  پروتئین
وسائل لازم برای آزمایش
معرف های لازم برای آزمایش
مشخصات نمونه مورد آزمایش
طرز عمل
تیتراسیون
دقت آزمایش
علل اصلی اشتباه در عمل
روش نصب رنگ
اصول آزمایش
رنگهای مورد استفاده
شرائط انجام آزمایش
معرفهای لازم برای آزمایش
محلول رنگ و تامپون
طرز عمل
معرفهای لازم برای آزمایش
تنظیم رابطه بین دانسیته اوپتیک محلول و مقدار پروتئینها
محاسبه ظرفیت نصب رنگ
مقایسه روشهای سیاه آمیدو و Orange – G:
تعیین مقدار کازئین شیر(روش استاندارد بین المللی):
اصول آزمایش
وسائل لازم برای آزمایش(رسوب دادن کازئین):
نتیجه گیری
تعیین مقدار ازت غیر پروتئینی

 

پرداخت با تمام کارتهای عضو شتاب .. بلافاصله بعد از خرید می توانید مقاله را دانلود کنید

19,000RIAL – پرداخت و دریافت فایل