اصول کنترل کیفیت و ابزارهای مهم آن

 نام پروژه ::اصول کنترل کیفیت و ابزارهای مهم آن تحقق اهداف کیفی شرکت فرآورده های غذایی و گوشتی

حجم فایل :: ۷۷٫۲ کیلوبایت

دسته بندی:: رشته مدیریت

مقدمه و کلیات در مورد شرکت شرکت لذیذ گوشت آرزویان۱

فصل اول: اصول کنترل کیفیت۴

فصل دوم: انواع استانداردهای مواد غذایی فرآورده های گوشتی۱۴

فصل سوم: کنترل کیفیت مواد غذایی و فرآورده های گوشتی۴۹

نتیجه گیری۷۶

منابع۷۷

چکیده:

رقابت در دنیای امروز ، به گونه ای است که سازمان ها “کیفیت” را به عنوان شرط لازم کالاها و خدمات خود می دانند.به طوری که سازمانهایی که تولیدات آنها ، دارای کیفیت مطلوب نباشد ، نمی توانند به حیات خود در بازار رقابتی ، ادامه دهند. در این تحقیق سعی بر آن داشته ایم تا با معرفی اصول کنترل کیفیت و ابزارهای مهم آن گامی هر چند کوچک در راستای تحقق اهداف کیفی شرکت فرآورده های غذایی و گوشتی برداریم. ما در این جا ابتدا به معرفی شرکت لذیذ گوشت آرزویان و اهداف آن پرداخته ایم و سپس به بررسی اصول کنترل کیفیت پرداخته ایم.

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
  • پشتیبانی واتساپ در صورت هرگونه مشکل (لطفا واتساپ)
  • راهنمای خرید

پشتیبانی واتساپ کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *