رشته صنایع غذایی::جستجو و اندازه گیری عوامل نگه دارنده و مواد افزودنی در شیر
فهرست مطالب پاورپوینت
تعریف
۱- جستجو و اندازه گیری بیکرمات دوپتاس
معرفهای لازم برای آزمایش
دقت آزمایش
معرفهای لازم برای آزمایش
طرز عمل
نتیجه گیری
۲- جستجوی فرمول
اصول آزمایش
معرفهای لازم
طرز عمل
دقت آزمایش
۳- جستجوی آب اکسیژنه
معرفهای لازم
دقت آزمایش
۴- جستجوی اسید بوریک
معرفهای لازم
دقت آزمایش
۵-جستجوی اسیدسالیسیلیک(وسالیسیلاتها)
معرفهای لازم
۶- اندازه گیری کربناتها و بیکربناتهای قلیایی
معرفهای لازم برای آزمایش
طرز عمل
نتیجه گیری
۷-جستجوی هیپوکلریت ها
معرفهای لازم برای آزمایش
طرزعمل
راهنمای خرید:
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
- پشتیبانی واتساپ در صورت هرگونه مشکل (لطفا واتساپ)
- راهنمای خرید