بازدید: 673
 

پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی

رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی

عنوان پاورپوینت ::: رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی

 رشته صنایع غذایی

فرمت : powerpoint

تعداد اسلاید:۴۶

حجم فایل : ۱۴۰ کیلو بایت

قابل دانلود بعد از خرید

قیمت : ۳۵۰۰ تومان

فهرست مطالب پاورپوینت

پیشگفتار
مقدمه
هدف و دامنه کاربرد رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی
نکات بهداشتی در مرا حل کاشت , داشت و برداشت .
واحد تولیدی مواد غذائی طرح و امکانات
واحد تو لید مواد غذا یی  ضرورت های بهداشتی
ضرورت های بهداشتی و سلامت فردی کارکنان
ضرورتهای  بهداشتی در تولید
ویژگیهای فرآورده نهایی
پیشگفتار
استاندارد رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی که نخستین بار در ۱۳۵۶ تهیه گرد ید بر اساس پیشنهادهای رسیده و بررسی و تائید کمیسیون فنی بهداشت مواد غذائی برای اولین بار مورد تجدید نظر قرار گرفت و در پنجاه و نهمین جلسه کمیته ملی استاندارد فرآورده های کشاورزی و غذائی مورخ ۲۵/۳ / ۶۶ تصویب شد ، اینک به استناد ماده ۱ قانون مواد الحاقی به قانون تاسیس مؤمسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذر ماه سال ۱۳۴۹ به عنوان استاندارد رسمی ایران منتشر می گردد.

 

پرداخت با تمام کارتهای عضو شتاب .. بلافاصله بعد از خرید می توانید مقاله را دانلود کنید

3500 تومان – پرداخت و دریافت فایل

مطالب مرتبط

چربی شیر آبیاری قطره ای